У Києві взялися за трубопровід, який експлуатувався 40 років: лише за рік він вісім разів проривав

Роботи виконуються в районі проспекту Берестейського

У Святошинському районі  Києва реконструювали зношену теплову мережу, яка обслуговує понад 1 300 мешканців. Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" замінило близько 400 метрів труб для систем опалення та гарячого водопостачання, які служать для прямого постачання тепла до будинків.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація. 

Ці роботи виконуються в районі проспекту Берестейського. Для заміни використовують сучасні європейські труби. Для опалення вибір металевих труб з попередньою ізоляцією та системою сигналізації про пошкодження.

Труби гарячого водопостачання замінюють на пластикові, попередньо утеплені. Вони більш надійні, легкі та просто монтуються. Термін експлуатації нових трубопроводів – 40-50 років.

Численні аварії 

Реконструкція теплових мереж виконувалася через довгий експлуатаційний період трубопроводів, прокладених ще в 1985 році - понад 40 років. Тільки цього року на певних ділянках мережі відбулося вісім пошкоджень, що потребувало термінової заміни обладнання.

Ремонтні роботи були ускладнені наявною значною кількістю підземних комунікацій, які обслуговують житлові будинки. Мережі, які піддаються реконструкції, постачають тепло та гарячу воду чотирма багатоповерховими будинками, де проживає понад 1 300 мешканців Києва.

"Коментарі" писали, що у комунальному підприємстві Київтеплоенерго зробили важливу заяву про передачу показань лічильників гарячої води до 30 вересня.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися