У Київській області можна отримати безкоштовні речі: як це зробити

У Гостомельській громаді на території Київської області можна отримати безкоштовний одяг

У Гостомельській громаді на території Київської області можна отримати безкоштовний одяг – йдеться про допомогу для внутрішньо переміщених осіб. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської селищної військової адміністрації.

За словами чиновників, мешканці можуть обрати необхідний одяг у пункті видачі одягу. В наявності: чоловічий, жіночий та дитячий одяг, жіноче та чоловіче взуття.

Для отримання необхідно звернутись до центру надання соціальних послуг Гостомельської СВА за адресою Свято-Покровська, 220.

Пункт працює тричі на тиждень: понеділок з 9:00 до 12:00, середа з 9:00 до 12:00, п'ятниця з 9:00 до 12:00.

Нагадаємо, що в українській столиці запустили роботу соціального таксі — влада тестує чат-бот для замовлення поїздок онлайн. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, соціальне таксі працює у Києві вже близько 3-х років. Щомісяця кількість осіб, що перевозяться постачальником послуг, збільшується. Зокрема, кількість тих, хто потребує перевезення, збільшилася до 300 осіб. Випущено на маршрути 12 спеціалізованих автомобілів. Для зручності оформлення поїздок запускають чат-бот у тестовому режимі, де можна буде оперативно створити та скасувати поїздку, залишити відгук, отримати відповіді на найпоширеніші запитання.

Скористатися послугою інклюзивного таксі та отримати додаткову інформацію можна за чат-ботом у Telegram за посиланням .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися