У Київській області заплановані масові відключення світла: адреси

У Ржищівській громаді на території Київської області 3 жовтня заплановано масштабні відключення електроенергії

У Ржищівській громаді на території Київської області 3 жовтня заплановано масштабні відключення електроенергії – причиною стане проведення планових ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК. Про це стало відомо з повідомлення голови громади Христини Чорненької.

За її словами, фахівці ДТЕК проводитимуть профілактичні роботи в межах Ржищевської громади з метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аваріям в електричних мережах. У зв'язку з цим відбудуться тимчасові відключення світла за наступним графіком:

Ржищів (09:00 -17:00) – вулиці Василя Тищенка, Героїв Крут, Джерельна, Запорізька, Київський Шлях, Панорамна, Маківська (Паризької Комуни), Січових Стрільців;

Село Кузьмінці (8.30 до 16.00) – вулиці Василя Путаненка, Нагірна, Прибережна (Гагаріна), Садова, Свободи;

Село Юшки (09:00 – 17.00) – вулиці Хуторська (Мічуріна), Шурухіна (Михайлівська).

Нагадаємо, що в комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату водопостачання та передачу показань лічильників для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, мешканців столиці закликають встигнути передати показники лічильників води до кінця місяця. Передати дані можна будь-яким із наступних способів:

За допомогою мобільних додатків Viber і Telegram, через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, по телефону контакт-центр Київводоканалу (044) 202-02-02 або КК "ЦКС 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників". Можна також записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення під час оплати у банківських установах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися