У Києві кардинально змінять оплату проїзду у транспорті: подробиці

В українській столиці з 4 жовтня кардинально змінять спосіб оплати проїзду у громадському транспорті

В українській столиці з 4 жовтня кардинально змінять спосіб оплати проїзду у громадському транспорті — йдеться про систему списування грошей під час оплати за проїзд банківською карткою. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікували у прес-службі додатку Київ Цифрової.

При сплаті проїзду банківською карткою кожні два платежі об'єднуватимуться. Тобто, якщо ви сплачуєте проїзд за коштами з пластикової банківської картки, Apple Pay або Google Pay, оплата списується за кожні дві подорожі протягом дня. Якщо сплатити проїзд банківською картою лише один раз, тоді сплата спишеться наприкінці дня – після 21:00.

Банківською карткою можна заплатити лише за одного пасажира. Якщо ви подорожуєте з близькими, скористайтесь пластиковою транспортною карткою або QR-квитками.

Оплата QR-квитками та поїздками на транспортних картах залишається без змін. Скануйте транспортну картку або QR-квиток на валідаторе – через кілька хвилин запис про використання з'явиться у програмі.

При оплаті проїзду банківською картою вам необхідно буде сказати контролеру останні 4 цифри номера картки. Якщо ви сплатили за проїзд через Apple або Google Pay, назвіть 4 останні цифри віртуального рахунку в Wallet.

Якщо ви оплачуєте проїзд QR-квитком або пластиковою транспортною карткою, контролер просканує їх своїм пристроєм, що зчитує.

Записи в Цифровому про використання квитків та поїздок створені тільки для вашої зручності та не завжди з'являються миттєво. Якщо контролер вимагає запису у додатку, звертайтеся зі скаргою на гарячу лінію Київпастрансу: 0 800 504 411.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися