У Києві надовго перекриють рух на метро "Лівобережна": карта проїзду

В українській столиці на лівому березі надовго перекриють рух транспорту в районі станції київського метрополітену "Лівобережна"

В українській столиці на лівому березі надовго перекриють рух транспорту у районі станції київського метрополітену "Лівобережна". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, з 5 жовтня до 15 листопада на шляхопроводі біля "Лівобережної" буде обмежено рух транспорту. Так, на перетині Броварського проспекту з вулицею Андрія Шептицького шляховики провадитимуть ремонт деформаційних швів шляхопроводу.

"Київавтодор" вибачається за тимчасові незручності та просить враховувати обмеження при плануванні маршруту.

-bmHuRaoH9jTo07Eww5phEjE6.jpg

Нагадаємо, що в українській столиці запустили роботу соціального таксі — влада тестує чат-бот для замовлення поїздок онлайн. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, соціальне таксі працює у Києві вже близько 3-х років. Щомісяця кількість осіб, що перевозяться постачальником послуг, збільшується. Зокрема, кількість тих, хто потребує перевезення, збільшилася до 300 осіб. Випущено на маршрути 12 спеціалізованих автомобілів. Для зручності оформлення поїздок запускають чат-бот у тестовому режимі, де можна буде оперативно створити та скасувати поїздку, залишити відгук, отримати відповіді на найпоширеніші запитання.

Скористатися послугою інклюзивного таксі та отримати додаткову інформацію можна за чат-ботом у Telegram за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися