"Київ цифровий" запровадив революційне нововведення: що потрібно знати

У додатку "Київ цифровий" запровадили революційне нововведення - тепер акаунт можна буде підтвердити через "Дію"

У додатку "Київ цифровий" запровадили революційне нововведення - тепер акаунт можна буде підтвердити через "Дію". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах.

За словами чиновників, тепер у Києві Цифровому можна підтвердити обліковий запис не лише через BankID, а й за допомогою "Дії". Для цього користувачеві потрібно мати ID-карту або закордонний паспорт у додатку.

BankID – це верифікація даних через банк за допомогою id.gov.ua. Цей процес схожий на перевірку документів у відділенні банку, але у смартфоні та без зайвих паперів.

Верифікація профілю через програму Дія ще швидше і надає такі ж переваги для активних городян. Так, з підтвердженим обліковим записом можна підписувати петиції, вирішувати міські питання в опитуваннях, отримувати доступ до нових сервісів негайно.

Для отримання всіх переваг користувачам необхідно оновити програму Київ Цифрової до останньої версії та натиснути на зображення свого профілю вгорі екрана, вибравши опцію підтвердження облікового запису через Дію або BankID.

Після підтвердження користувача автоматично заповнюється профіль та з'являються можливості підписувати петиції, брати участь у опитуваннях, підтверджувати власність на авто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися