Опалювальний сезон у Києві опинився під загрозою: заява від КМДА

У Київській міській державній адміністрації заявили, що опалювальний сезон в українській столиці може опинитися під загрозою

У Київській міській державній адміністрації заявили, що опалювальний сезон в українській столиці може опинитися під загрозою зриву. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке було опубліковано прес-службою КМДА на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, Київрада у четвер звернеться до уряду щодо погашення заборгованості держави перед столицею щодо компенсації різниці в тарифах на тепло та водопостачання. В іншому випадку опалювальний сезон може опинитися під загрозою зриву.

"Заборгованість, яку держава обіцяє погасити вже другий рік поспіль, на сьогоднішній день перед Києвом становить 6,8 мільярда гривень. Тобто місцева влада тарифів для населення не підвищувала, тоді як зросла вартість усіх складових тарифу", - сказано в повідомленні. .

У КМДА зазначили, що теплопідприємства працюють із божевільними збитками, а місто не може самотужки перекривати такі колосальні кошти.

Нагадаємо, що в комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату водопостачання та передачу показань лічильників для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, мешканців столиці закликають встигнути передати показники лічильників води до кінця місяця. Передати дані можна будь-яким з наступних способів: за допомогою мобільних додатків Viber і Telegram, через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, по телефону контакт-центр Київводоканалу (044) 202 -02-02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників". Можна також записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення під час оплати у банківських установах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися