У Київській області масово відключать світло: список адрес та графік

У Броварській громаді на території Київської області 5 жовтня заплановано масштабні відключення електроенергії

У Броварській громаді на території Київської області 5 жовтня заплановано масштабні відключення електроенергії. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Броварської міської територіальної громади на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, у Броварах світла не буде з 9.00 до 16.00 за адресами: вул. Олімпійська, 7, 7а, 9, 9а, вул. Броварської сотні, 16, вул. Володимира Великого, 8, 10, 10а, 10б.

У Требухові електроенергії не буде з 8.30 до 19.30 на вул. Жулянівська.

Нагадаємо, що в комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату водопостачання та передачу показань лічильників для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, мешканців столиці закликають встигнути передати показники лічильників води до кінця місяця. Передати дані можна будь-яким з наступних способів: за допомогою мобільних додатків Viber і Telegram, через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, по телефону контакт-центр Київводоканалу (044) 202 -02-02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників".

Можна також записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення під час оплати у банківських установах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

5 жовтня 2023, 18:01

Все реакторы работают а почему не хватает в укране нет потребления нет пол Украины которая споживала

Сергей

5 жовтня 2023, 17:57

Не зря пидарасы под соединились к ес

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися