У Київській області можна оформити нові пільги: як це зробити

Жителі Держтомельської громади на території Київської області можуть оформити собі низку пільг

Мешканці Держтомельської громади на території Київської області можуть оформити собі низку пільг. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської селищної військової адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, для оформлення пільг необхідно надати наступний пакет документів: довідку про склад сім'ї (форма 3 – оригінал); копію паспорта пільговика та членів сім'ї; копію посвідчення пільговика, який дає декларація про отримання пільги; копію довідки ідентифікаційного номера пільговика та членів сім'ї; копію свідоцтва про шлюб; копії свідоцтва про народження дітей до 18 років; особисті рахунки за комунальні послуги; копію технічного паспорта на житло; реквізити соціального рахунку відкриті у банках Ірпінського регіону; заяву на монетизацію пільги у готівковій формі.

Для багатодітних сімей додатково необхідно надати: реквізити соціального рахунку відкриті у банках Ірпінського регіону; декларацію про доходи за попередні 6 місяців із моменту звернення.

Якщо пільговик не зареєстрований: довідка з управління праці за місцем реєстрації, яка не перебуває на обліку або знята з обліку в ЄДАРП; акт про фактичне місце проживання, на підставі якого надається довідка про склад сім'ї за фактичним місцем проживання; договір оренди; заяву для оформлення пільги за фактичним місцем проживання.

Мешканці Держтомельського товариства, кого зацікавило отримання пільг, можуть звернутись до відділу надання соціальних послуг Держтомельській селищній військовій адміністрації за телефоном: 0983435312.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ок

5 жовтня 2023, 11:47

шукав на карті і не знайшов де це знаходиться Мешканці Держтомельської громади на території Київської області Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/20560-u-kiivskiy-oblasti-mozhna-oformiti-novi-pilgi-yak-ce-zrobiti.html © Comments.ua

Володимир

5 жовтня 2023, 11:13

Держтомельської???? Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/accidents/20547-na-kiivschini-stalisya-kilka-dtp-foto.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися