У Київській області масово відключать світло: адреси та графік

У Київській області заплановано масштабні відключення електроенергії

У Переяславській громаді на території Київської області заплановано масштабні відключення електроенергії – причиною стане проведення профілактичних робіт енергетиками компанії ДТЕК. Відключення електроенергії будуть у декількох населених пунктах. Про це повідомляє офіційний сайт Переяславської міської територіальної громади, передають "Коментарі".

10 жовтня з 09:00 по 19:00 світла не буде за наступними адресами:

- Дівички: Жовтневої Революції;

- Єрківці: Південна.

З 09:00 по 11:00 світла не буде:

- Переяслав: Героїв Дніпра, Гористий, Маяковського, Небесної Сотні, Узький, Хмельницького Богдана.

З 11:00 по 14:00 світла не буде:

- Переяслав: 40-річчя визволення Переяславщини, Белінського, Дорошенка Петра, Дорошенка Петра пров., Дощова, Заплавна, Коцюбинського, Коцюбинського пров., Курченко Надії, Михайла Коцюбинського пров., Соборна, Солонці, Станіслава Вишневського, Тернова, Федора Лободи, Чехова, Чехова пров., Ярмаркова.

Як раніше писали "Коментарі", Укргідрометцентр попереджає про небезпечні метеорологічні явища на Київщині. За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, 9-10 жовтня на поверхні ґрунту на Київщині будуть заморозки, 0-5°. Оголошено перший рівень небезпеки – жовтий.

Нагадуємо, що Велика лаврська дзвіниця у Києві зачинена для відвідування. Дзвіниця буде зачинена до кінця жовтня у зв'язку з проведенням ремонтних робіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися