У Києві серйозно оновили рахунки за комуналку: що потрібно знати мешканцям

В українській столиці оновили рахунки за комунальні послуги, які були надані у вересні

В українській столиці оновили рахунки за комунальні послуги, які було надано у вересні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Центру комунального центру на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, сплатити послуги без комісії можна за допомогою картки киянина, для цього при оплаті необхідно вибрати відповідний пункт.

Споживачі можуть оплатити комуналку через особистий кабінет або індивідуальний QR-код, надрукований на кожному паперовому рахунку-повідомленні.

Для оплати послуг через особистий кабінет необхідно: створити обліковий запис, додавши прізвище, ім'я та електронну адресу, додати об'єкт (квартиру або кілька – для допомоги при оплаті родичам), вибрати зручний спосіб оплати та розрахуватися.

Щоб сплатити рахунок через QR-код, потрібно: відсканувати код та перейти за посиланням, вести номер телефону та електронну адресу, натиснути "Оплатити".

Сплатити спожиті житлово-комунальні послуги можна за допомогою різних платіжних платформ, включаючи мобільні додатки банків, а також через каси та термінали.

Джерело: https://t.me/cks_com_ua/478


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися