У Києві готуються до масових відключень світла: у ДТЕК дали прогноз на зиму

В українській столиці готуються до масштабних відключень електроенергії взимку

В українській столиці готуються до масштабних відключень електроенергії взимку — в енергетичній компанії ДПЕК прогнозують, що цього року буде складніше, ніж минулого. Про це стало відомо із коментаря, який дав голова холдингу Максим Тимченко.

За його словами, енергетики прогнозують важчу зиму, ніж торік через ймовірні масовані обстріли енергосистеми.

"Ця зима, напевно, буде важчою за минулу. Готуємося не тільки ми, а й наші вороги. Думаю, удари будуть інтенсивнішими. Крім того, у нас через попередні обстріли менші резерви потужності", - заявив Тимченко.

Він зазначив, що хоча систем протиповітряної оборони може бути недостатньо для можливої інтенсивності обстрілів, ситуація з цим видом захисту почала покращуватися з минулого року та покращується з кожним місяцем.

"З іншого боку, ми багато чого навчилися, і навіть для таких ситуацій, які були 23 листопада (блекаут), ми знайшли рішення", - наголосив голова ДПЕК.

Нагадаємо, що в комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату водопостачання та передачу показань лічильників для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, мешканців столиці закликають встигнути передати показники лічильників води до кінця місяця. Передати дані можна будь-яким з наступних способів: за допомогою мобільних додатків Viber і Telegram, через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, по телефону контакт-центр Київводоканалу (044) 202 -02-02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників". Можна також записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення під час оплати у банківських установах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися