У Київській області очікується холодна зима: що буде з опаленням

На території Київської області та в українській столиці очікується холодна зима – голова Нафтогазу Олексій Чернишов розповів, що буде з опаленням

На території Київської області та в українській столиці очікується холодна зима – голова Нафтогазу Олексій Чернишов розповів, що буде з опаленням. Про це стало відомо з його офіційного коментаря, який він дав журналістам видання Лівий берег.

За його словами, зима 2024 року буде холоднішою за торішню, але не сувору чи екстремальну. Чернишов обіцяє, що всі споживачі будуть із газом.

Як зазначив чиновник, "Нафтогаз" ще до опалювального сезону перевиконав план накопичення газу:

На сьогоднішній день вже є 15,75 млрд. кубометрів газу. І до зими очікуємо перетнути позначку 16 млрд кубів. Такі показники є абсолютно достатніми, щоб впевнено пройти зиму. Важливо, що опалювальний сезон компанія планує забезпечити виключно українським газом.

Нагадаємо, що в комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату водопостачання та передачу показань лічильників для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, мешканців столиці закликають встигнути передати показники лічильників води до кінця місяця. Передати дані можна будь-яким з наступних способів: за допомогою мобільних додатків Viber і Telegram, через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, по телефону контакт-центр Київводоканалу (044) 202 -02-02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників".

Можна також записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення під час оплати у банківських установах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися