У Київській області безкоштовно нададуть важливу послугу: подробиці

У Гостомельській громаді на території Київської області безкоштовно нададуть важливу послугу

У Гостомельській громаді на території Київської області безкоштовно нададуть важливу послугу — йдеться про обстеження раку грудей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської селищної військової адміністрації.

За словами чиновників, мешканці Держтомельської громади можуть безкоштовно за попереднім записом зробити УЗД молочних залоз у місцевих амбулаторіях. В адміністрації селища нагадують, що рак молочних залоз виліковний при його виявленні на I стадії – у 95% жінок, на II стадії – у 80%, на III стадії – у 50% жінок.

Рекомендовані обстеження для жінок віком: 20-39 років – клінічне обстеження молочних залоз щорічно; 40-50 років – клінічне обстеження молочних залоз щорічно і мамографія щорічно. Кожна людина може допомогти собі знизити ризик виникнення раку молочних залоз.

Нагадаємо, що у Бучанському районі на території Київської області місцеві жителі зможуть скористатися безкоштовною послугою — йдеться про медичне обстеження у Михайлівці-Рубежівці та Забуччі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення прес-служби Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу.

За словами чиновників, медична клініка "Анегелія" працюватиме: 16.10.2023р. - С. Михайлівка-Рубежівка, вул. Шкільна 11 (біля амбулаторії с. Михайлівка-Рубежівка); 18.10.2023р. - С. Забуччя, вул. Рідна 35 (неподалік зупинки).

При роботі мобільної лікарні буде можливість зробити необхідні аналізи, ЕКГ та УЗД та відвідати сімейного лікаря, реабілітолога, психолога, стоматолога, гінеколога, уролога. Прийом у лікарів проводитиметься за попереднім записом за номером телефону: 0669066545.

Читайте также