У Києві наркодилери облаштували лабораторію з "товаром" на пів мільйона грн

Підозрюваним загрожує від 6 до 12 років позбавлення волі

У Києві затримали групу наркодилерів з "товаром" на 600 тис. грн. "Бізнесмени" облаштували лабораторію з виготовлення психотропної речовини "амфетамін".

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Виготовлений товар реалізували на території міста Києва та Київської області шляхом особистої передачі або відправлення поштою.У ході розслідування правоохоронці провели 10 обшуків, під час яких вилучили 1 кілограм амфетаміну, 50 таблеток екстазі, прекурсори для виготовлення психотропних речовин та грошові кошти. Загальна вартість вилучених речовин оцінюється приблизно в 600 тисяч гривень.

Крім того, під час обшуку у гаражі одного з фігурантів вилучили автоматичну зброю АКМ із 10 магазинів до неї, споряджених набоями.Наразі трьох чоловіків затримано у порядку ст. 208 КПК України та їм повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів та накладення арешту на вилучене майно.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що столичні митники вилучили з міжнародних поштових відправлень насіння канабісу з вмістом психотропних речовин. За даними відомства, в коробці з-під пазлів з Вінні-Пухом виявили насіння конопель з вмістом психотропної речовини – тетрагідроканабінолу.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися