На Київщині відкрили безкоштовну їдальню: подробиці (ВІДЕО)

Соціальна їдальня запрацювала в Ірпені

В Ірпені відкрили соціальну їдальню для ВПО, людей похилого віку та родин, які опинились у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє мер Ірпеня Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

"Ці люди, на жаль, не завжди можуть приготувати собі гарячий обід з кількох страв. Тому, такі їдальні критично потрібні нашій громаді", - наголосив міський голова.

Соціальна їдальня в Ірпені запрацювала у приміщенні закладу "Ірпінський фаховий коледж НУБіП України". Громадян запрошують до соціальної їдальні з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 у столову коледжу НУБіП. Волонтери зможуть нагодувати гарячими обідами до 500 осіб в день.

Отримати талони на місяць можна в Управлінні праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради.

розпочнуть підключати до системи опалення дитячі садочки, школи та лікарні. Постачання тепла до житлових будинків буде адаптовано до погодних умов. Додатково, для вирішення надзвичайних ситуацій у комунальній сфері підготували альтернативні джерела енергії.

Як раніше писали "Коментарі", джипери знищують природний об'єкт Циганщина в Києві. Балку в Голосіївському районі Києва пошкождено колесами. Як повідомили у КЕКЦ, те ж саме відбувається навколо озера Алмазне, де джипери носяться лісовим берегом.

Читайте также