На Київщині відкрили безкоштовну їдальню: подробиці (ВІДЕО)

Соціальна їдальня запрацювала в Ірпені

В Ірпені відкрили соціальну їдальню для ВПО, людей похилого віку та родин, які опинились у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє мер Ірпеня Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

"Ці люди, на жаль, не завжди можуть приготувати собі гарячий обід з кількох страв. Тому, такі їдальні критично потрібні нашій громаді", - наголосив міський голова.

Соціальна їдальня в Ірпені запрацювала у приміщенні закладу "Ірпінський фаховий коледж НУБіП України". Громадян запрошують до соціальної їдальні з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 у столову коледжу НУБіП. Волонтери зможуть нагодувати гарячими обідами до 500 осіб в день.

Отримати талони на місяць можна в Управлінні праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради.

Нагадуємо, що в місті Ірпінь на Київщині розпочнуть підключати до системи опалення дитячі садочки, школи та лікарні. Постачання тепла до житлових будинків буде адаптовано до погодних умов. Додатково, для вирішення надзвичайних ситуацій у комунальній сфері підготували альтернативні джерела енергії.

Як раніше писали "Коментарі", джипери знищують природний об'єкт Циганщина в Києві. Балку в Голосіївському районі Києва пошкождено колесами. Як повідомили у КЕКЦ, те ж саме відбувається навколо озера Алмазне, де джипери носяться лісовим берегом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися