На Київщину приїхала найбільша делегація країн Глобального Півдня (ФОТО)

В Ірпені побувала делегація країн Глобального Півдня

В Ірпені побувала найбільша за часи незалежності України делегація країн Глобального Півдня. Про це повідомляє мер Ірпеня Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

35 представників громадського та урядового секторів країн Перської затоки, Африки, Малазії, Індонезії, Південної Америки оглянули місця військових злочинів росіян в Ірпені. Вони не приховували шоку від побаченого та зізналися, що у їхніх державах країна-терорист має потужний інформаційний вплив і війна в Україні висвітлюється недостатньо.

"Сьогодні дипломати України мають чітке завдання від Президента Зеленського - розширювати географію країн, які підтримують Україну в ООН та в інших міжнародних інституціях. Саме тому перед початком великої конференції ми привезли сюди делегатів. Тепер вони побачили усе на власні очі та поспілкувалися з очільником міста, яке так сильно постраждало від агресії росіян" - сказала Постійній Представник Президента України у Автономній Республіці Крим Таміла Ташева під час огляду гостями Романівського мосту.

Нагадуємо, що в місті Ірпінь на Київщині розпочнуть підключати до системи опалення дитячі садочки, школи та лікарні. Постачання тепла до житлових будинків буде адаптовано до погодних умов. Додатково, для вирішення надзвичайних ситуацій у комунальній сфері підготували альтернативні джерела енергії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися