У Києві починають включати опалення: чому сезон розпочали так рано

В українській столиці з 16 жовтня розпочинається опалювальний сезон — житлові будинки поступово підключатимуть до опалення

В українській столиці з 16 жовтня розпочинається опалювальний сезон — житлові будинки поступово підключатимуть до опалення. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах.

За словами чиновників, уже з 17 жовтня синоптики прогнозують стабільне зниження температури. А на запуск централізованої системи теплопостачання Києва, яка є однією з найбільших у Європі (довжиною теплових мереж близько 3 тисяч км), потрібно кілька днів.

Тому рішення розпочати опалювальний сезон цілком виправдано. Оскільки похолодання призвело б до масового використання киянами електричних приладів для обігріву та перевантаження системи електропостачання. Усі служби столиці, відповідальні за старт та проходження опалювального сезону, працюють у посиленому режимі, щоб забезпечити киянам необхідні сервіси.

Нагадаємо, що в комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату водопостачання та передачу показань лічильників для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, мешканці столиці закликають встигнути передати показники лічильників води до кінця місяця. Передати дані можна будь-яким із наступних способів: за допомогою мобільних додатків Viber та Telegram, через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, по телефону контакт-центр Київводоканалу (044) 202-02- 02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників". Можна також записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення під час оплати у банківських установах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися