У Київській області десятки тисяч людей залишаться без води: подробиці

У Фастові на території Київської області 17 жовтня повністю відключать водопостачання

У Фастові на території Київської області 17 жовтня повністю відключать водопостачання. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, на одопостачання буде призупинено в рамках щорічних планових заходів щодо проведення дезінфекції мереж водопостачання та резервуарів води.

18 жовтня воду рекомендують використовувати лише для задоволення господарсько-побутових потреб.

Нагадаємо, що в комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату водопостачання та передачу показань лічильників для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, мешканців столиці закликають встигнути передати показники лічильників води до кінця місяця. Передати дані можна будь-яким з наступних способів: за допомогою мобільних додатків Viber і Telegram, через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, по телефону контакт-центр Київводоканалу (044) 202 -02-02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників".

Можна також записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення під час оплати у банківських установах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися