У Києві знову пограбували могилу льотчика "Джуса": подробиці (Фото)

В українській столиці знову пограбували могилу відомого льотчика Андрія "Джуса" Пільщикова, який похований на Аскольдовій могилі

В українській столиці знову пограбували могилу відомого льотчика Андрія "Джуса" Пільщикова, похованого на Аскольдовій могилі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала дівчина загиблого військового Меланія Подоляк.

За її словами, невідомі знову вкрали шеврони від товаришів по службі "Джуса". Вона зазначила, що більшість шевронів залишилися в безпеці, тому що після першого пограбування вона встановила скляну вітрину, що замикається на замок.

Капітан Пильщиков загинув у Житомирській області 25 серпня – під час виконання бойового завдання у небі зіткнулися екіпажі двох навчально-бойових літаків L-39.

Нагадаємо, що в українській столиці на Лісовому цвинтарі дві дівчини влаштували танці на могилах загиблих воїнів та виклали це у соціальні мережі. Про це стало відомо із повідомлень, які активно публікують місцеві канали.

Відомо, що з правоохоронці затримали двох дівчат, які танцювали на могилах українських захисників.

Поліцейські затримали сестер упродовж години після того, як отримали на них орієнтування. Дівчата прийшли на Лісовий цвинтар і вирішили "вшанувати пам'ять загиблих захисників", влаштувавши танці на їхніх могилах. Відповідний відеоролик був опублікований у Instagram.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, зараз вирішується питання про оголошення ним підозри. Дівчатам загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися