"Укрзалізниця" серйозно змінила роботу вокзалів у Києві: подробиці

Державна компанія "Укрзалізниця" серйозно змінила роботу залізничних вокзалів в українській столиці

Державна компанія "Укрзалізниця" серйозно змінила роботу залізничних вокзалів в українській столиці - йдеться про відкриття Пунктів незламності на станціях. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

За словами залізничників, на залізничних вокзалах Києва заробили пункти незламності. Тут завжди тепло, можна відпочити та безкоштовно підзарядити свої гаджети.

На території пунктів незламності люди можуть скористатися інтернетом, підключення до якого здійснюється через Starlink. Також ці пункти забезпечені резервним електроживленням. Загалом на 96 залізничних вокзалах по всій Україні запрацювали пункти незламності.

Нагадаємо, що в комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату водопостачання та передачу показань лічильників для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, мешканців столиці закликають встигнути передати показники лічильників води до кінця місяця. Передати дані можна будь-яким з наступних способів: за допомогою мобільних додатків Viber і Telegram, через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, по телефону контакт-центр Київводоканалу (044) 202 -02-02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників". Можна також записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення під час оплати у банківських установах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися