У Києві тепер можна оцінити поїздку в громадському транспорті: як це зробити

За допомогою телефону можна поставити оцінку транспорту та залишити відгук

У мобільному додатку "Київ Цифровий" з'явилася свіжа можливість: жителі столиці тепер можуть виставляти оцінки поїздкам громадським транспортом та роботою контролерів. Оцінювати можна поїздки в автобусах, тролейбусах, трамваях, електричках і метро. 

Про це повідомляє "Київ Цифровий".

Якщо ви оплачуєте проїзд транспортною картою, то запис для оцінки можна знайти у рядку вибраної карти. Якщо користуєтеся QR-квитком, тоді шукайте запис у рядку новини на головному екрані.

Усі відгуки про автобуси, тролейбуси та трамваї спрямовуються до Київпастрансу, про метро — до Київського метрополітену, про електричку — до Укрзалізниці. Оновлені сервіси доступні в останній версії застосування в App Store і Google Play.

Зазначимо, "Коментарі" писали, що у Києві з 19 до 24 жовтня буде обмежено рух транспорту на вул. Татарській. Водіям доведеться прокладати нові маршрути. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрій

17 жовтня 2023, 18:39

А якщо я користуюсь карткою киянина, то як знайти місце, де залишити свої відчуття від поїздки, адже я не слачую проїзд,- за мене сплачує київська міська адміністрація. А у мене є чим поділитися, що до відношення деяких водіїв і контролерів, до пенсіонерів і інвалідів. А також,- є претензії до всіх контролерів, які перевіряють наявність оплати проїзду, що до розробленної ними корупційної системи штрафування пасажирів, які завдяки цій системі, не мали можливості сплатити проїзд і в них вимагали сплатити штраф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися