На Київщині будують протирадіаційне укриття: як воно виглядатиме

Це надасть можливість закладу працювати повним складом в очному режимі

У Київській області на території Мархалівської гімназії будують протирадіаційне укриття. Роботи проводяться за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. 

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація. 

Наразі виконані підготовчі роботи. Вже демонтували старі приміщення та викопали котлован. Наразі проводиться бетонування фундаменту.

Заплановано покращити і оформити приміщення, утеплити його та облаштувати підлогу, спорудити внутрішні сходи зі звареного бетону, встановити протипожежні металеві вхідні двері, які мають захист від ударної хвилі. Загальна площа приміщення укриття складає 365,64 м². Воно може вмістити 235 осіб – це надасть можливість закладу працювати повним складом в очному режимі.

На сьогодні в Мархалівській гімназії навчаються 117 учнів. Наразі освітній процес відбувається у змішаній формі, частину дітей підвозять на навчання до Крушинської гімназії.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Гоголівському ліцеї, що знаходиться у Великодимерській селищній громаді Броварського району Київщини, ведеться будівництво нового приміщення для захисту та безпечного навчання.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися