Метро на Виноградар: будівельники відповіли, коли відкриють нові станції

Заступник начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук розповів про будівництво нових станцій підземки на житловий масив Виноградар

Заступник начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук розповів про будівництво нових станцій підземки на житловому масиві Виноградар. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав журналістам видання Телеграф.

За його словами, роботи з будівництва метро між майбутньою станцією "Мостицька" та "Проспект Правди" відновили з вересня 2022 року з урахуванням умов військового стану.

Протягом вересня 2023-го на будівельному майданчику 213біс виконувалося будівництво двоярусних перегонних тунелів та ведуться роботи з перебазування машин та механізмів з подальшим виконанням налагоджувальних робіт, для продовження виконання будівництва двоярусних тунелів відповідно до затвердженої проектної документації.

Водночас, проектна документація щодо об'єкту знаходиться "на етапі проведення експертизи (уточнення за зауваженнями, наданими експертною організацією)".

Терміни запуску нових станцій будуть остаточно визначені за результатами коригування та затвердження проекту з урахуванням фінансування. Остаточну потребу у коштах на 2024 рік буде визначено після коригування проектної документації та проведення експертизи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віталій Кличко

18 жовтня 2023, 12:04

А шо ? Мені самому смішно від таких новин )))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися