У Київській області почали надавати безкоштовну медичну допомогу: деталі

У Бучі на території Київської області почали надавати безкоштовну послугу

У Бучі на території Київської області почали надавати безкоштовну послугу – йдеться про прийоми у психологів та гінекологів, які можна буде відвідати 20 жовтня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

За словами чиновників, городяни матимуть змогу отримати професійне медичне обстеження: УЗД органів малого тазу; цитологію; своєчасну діагностику захворювань; консультацію щодо репродуктивного здоров'я та планування сім'ї; консультацію для жінок з перериванням попередньої вагітності/передчасними пологами у минулому; консультацію професійних психологів; консультації для вагітних.

На всіх охочих чекають в амбулаторії №3 за адресою вул. Склозаводська, 7. Початок прийомів о 9:30. Записатися на прийом можна за номером 38 (067) 326-81-73. Консультації проводитимуть психологи Assisto та акушери-гінекологи Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини.

Нагадаємо, що на території Київської області створили унікальний регіональний ландшафтний парк "Приріплення" в долині річки Ірпінь та її приток. Він покликаний зберегти як природу в цілому, так і унікальну систему водойм зокрема. Створений регіональний ландшафтний парк розташований у межах Білогородської сільської об'єднаної територіальної громади. Загальна площа ландшафтного парку складає 347 га.

До складу РЛП входить три річки: м. Ірпінь (права притока Дніпра, площа басейну 3340 км); м. Бобриця – права притока Ірпеня (басейн Дніпра), площа басейну – 149 км., на річці створено каскад великих ставків, що входять до складу РЛП; м. Тростинка — ліва притока Ірпеня (басейн Дніпра), довжина якого приблизно 8,5 км, вона формується з багатьох безіменних струмків та 7 водойм.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися