У Києві стартував опалювальний сезон: стало відомо, як оформити субсидію

В українській столиці цього тижня стартував опалювальний сезон, мешканцям розповіли, як можна оформити субсидію, аби заощадити на комуналці

В українській столиці цього тижня стартував опалювальний сезон, мешканцям розповіли, як можна оформити субсидію, аби заощадити на комуналці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Міністерства соціальної політики України.

За словами чиновників, це можна зробити кількома способами:

Подати документи через веб-портал електронних послуг мобільний додаток ПФУ або через Портал Дія.

Звернутися до будь-якого сервісного центру ПФУ, без прив'язки до місця реєстрації (прийнятно для осіб, які потребують консультації чи допомоги працівників фонду).

Особисто звернутися до посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади та посадових осіб ЦНАПів.

Звернутися до ПФУ за допомогою пошти.

Також Пенсійний фонд повідомив, що домогосподарствам, яким призначили субсидію у вересні цього року, зокрема тим, хто має її розмір становив 0,00 грн, у жовтні проведуть розрахунок розміру житлової субсидії на опалювальний сезон без необхідності звертатися за нею.

Право таких домогосподарств на отримання житлової субсидії не переглядається, воно визначено у травні 2023 р. на період до квітня 2024 р. включно.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися