Укрзалізниця несподівано змінює курсування маршрутом Київ – Відень – Київ

Що треба знати пасажирам

Через незаплановані завчасно колійні роботи в Угорщині на залізниці між Будапештом та Віднем, маршрут безпересадкових вагонів №431, 432 Київ - Відень - Київ та №430 Відень - Чоп - Відень буде обмежений до станції Будапешт-Келеті без курсування між Будапештом та Віднем. 

Про це повідомляє "Укразалізниця". 

Зазначені зміни розпочинаються з 27 жовтня по 18 листопада для пасажирів, які відправляються з Відня, і з 26 жовтня по 17 листопада для поїздок з Києва. У зв’язку з цими змінами, угорська залізниця розробила альтернативні маршрути для пасажирів, які вже отримали квитки на вказані дати.

У напрямку до Відня: 

- після прибуття на станцію Будапешт-Келеті о 08:20 ранку вам необхідно скористатися метрополітеном (лінія М4) для доїзду до станції Будапешт-Келенфельд; 

- зі станції Будапешт-Келенфельд щопівгодини відправлятимуться автобуси до станції Татабанья, які підвʼязані для пересадки на поїзди до Відня. Наприклад, автобус, що виїжджає зі ст. Будапешт-Келенфельд о 09:10 прибуває до ст. Татабанія о 10:10 під відправлення поїзда RJX 62 о 10:26 до Відня, куди він прибуде о 12:21. 

Проїзд в автобусі та поїзді безплатний при наявності квитків до Відня. 

Якщо ж у вас квиток у вагон №430 Чоп - Відень, ви можете безкоштовно скористатися іншими сидячими вагонами у поїздах Чоп - Захонь та Захонь - Будапешт, з якими й мав їхати ваш вагон №430, а далі скористатися інструкцією вище.  

У напрямку з Відня: 

- враховуючи, що час доїзду до Будапешта (поїзд + автобус + метро) збільшиться, пасажирам з квитками з Відня необхідно розпочати свою подорож на одному з поїздів: RJX 61 (відправлення 11:40), EC 145 (відправлення 12:42), RJX 63 (відправлення 13:40), EC 147 (відправлення 14:37), RJX 65 (відправлення 15:42). 

- Цими поїздами ви доїдете до станції Татабанья в Угорщині, де з вокзалу вас заберуть автобуси (які теж підвʼязані під прибуття поїздів) до станції Будапешт-Келенфельд. 

- Після прибуття на станцію Будапешт-Келенфельд вам необіхідно буде скористатися метрополітеном для доїзду на станцію Будапешт-Келеті, звідки о 19:40 й вирушатимуть безпересадкові вагони до Києва. 

Якщо у вас є квиток з Відня, то ви користуєтеся автобусом та поїздом безкоштовно. У випадку, якщо у вас є квиток на вагон №430 (Відень - Чоп), ви також можете скористатися цією пропозицією. У поїздах маршруту Будапешт - Захонь та Захонь - Чоп вам надається можливість скористатися сидячим вагоном без додаткової плати.

Тривалість поїздки автобусом (ст. Татабанья - ст. Будапешт-Келенфельд) - 1 год., а метрополітеном (ст. Будапешт-Келенфельд - ст. Будапешт-Келеті) - 20 хв. Стоянка автобусів - на площах перед вокзалами, але зважаючи на кількість скасованих поїздів між Будапештом та Віднем, автобусів буде багато. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві до наступного року змінили маршрут автобусів №28. Про це попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися