У Київській області надаватимуть безкоштовну послугу: подробиці

У Броварах на території Київської області надаватимуть безкоштовну послугу

У Броварах на території Київської області надаватимуть безкоштовну послугу — йдеться про стаціонарну реабілітаційну допомогу у Броварській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування. Про це стало відомо із офіційного повідомлення Київської обласної військової адміністрації.

За словами чиновників, у регіоні військові та цивільні можуть безоплатно пройти стаціонарну реабілітацію у 3 кластерних та надкластерних лікарнях.

На сьогоднішній день в області Броварська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування, Київська обласна клінічна лікарня та Боярська лікарня інтенсивного лікування мають відділення реабілітації стаціонарного перебування, де ця послуга законтрактована.

Тож населення Київщини може отримати таку допомогу безкоштовно. Усі заклади охоплюватимуть пацієнтів: із травмами спинного мозку; які потребуватимуть психологічного відновлення; з тяжкою нейротравмою; потребують складної скелетної реабілітації; яким потрібна складна реабілітація у разі ампутацій.

Нагадаємо, що в комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про оплату водопостачання та передачу показань лічильників для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах. За словами комунальників, мешканців столиці закликають встигнути передати показники лічильників води до кінця місяця. Передати дані можна будь-яким з наступних способів: за допомогою мобільних додатків Viber і Telegram, через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, по телефону контакт-центр Київводоканалу (044) 202 -02-02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників". Можна також записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення під час оплати у банківських установах.

Читайте также