На Київщині для літніх переселенців відкрили "Чудо-містечко"

Мешканці можуть безоплатно скористатись деякими послугами

У Макарівській громаді на Київщині створили "Чудо-містечко" з наданням підтримки найбільш вразливим літнім переселенцям, які постраждали внаслідок війни.

Про це повідомляє макарівський селищний голова Вадим Токар.

Це містечко вперше відкрило свої двері для людей з півдня та сходу України, де населені пункти зазнавали інтенсивні обстріли. Він призначений для надання підтримки та допомоги найбільш беззахисним літнім людям, які були змушені покинути свої домівки. Для зручності його мешканців буде надана можливість отримати такі послуги, як стоматологічна клініка, перукарські послуги, гаряче харчування та перегляд фільмів, і все це безкоштовно.

Чому назвали саме "Чудо містечко"?

Тому, що це слово означає саме те, що ми хотіли б для вас зробити, виповнити якусь вашу мрію, повернути те, що було так безжально і жорстоко у вас вкрадено і дати відчуття справжнього дива, - зазначив Лой Хенсен.

Цей проект став реалізованим завдяки партнерству з американським підприємцем і благодійником Лоєм Хенсеном. Він виразив бажання створити для переселенців щось, що б могло компенсувати втрачене, спричинене безжальними та жорстокими подіями.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що до кінця року в 13 лікарнях Київської області можна буде отримати безоплатну стаціонарну реабілітаційну допомогу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися