Глава КМВА відповів, чи встановлюватимуть у Києві ялинку: подробиці

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів, чи встановлюватимуть в українській столиці новорічну ялинку на Софійській площі

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів, чи встановлюватимуть в українській столиці новорічну ялинку на Софійській площі. Про це стало відомо з його офіційного коментаря, який урядовець дав в інтерв'ю журналістам видання ТСН.

За його словами, багато років на Софійській площі стоїть новорічна ялинка. Минулого року вона також була. Незважаючи на все – війну, обстріл, відключення світла.

"Традиції треба берегти. Звичайно, якщо не буде форс-мажорів і нових обставин, то, на мій погляд, ялинка має стояти. Але до будь-яких рішень потрібно завжди підходити з холодною головою. Тому давайте дочекаємось з чим ми підійдемо до зими", — сказав Попко.

Нагадаємо, що на території Київської області під час масштабних відключень світла взимку близько 10,5% споживачів не потраплять під обмеження, оскільки їхні будинки підключені до критичної інфраструктури. Про це повідомили в енергетичній компанії ДПЕК у коментарі журналістам видання Forbes.

За словами енергетиків, восени 2022 року через масований обстріл енергоінфраструктури споживачам вимикали світло за графіками. Окремих клієнтів не вимикали, вони підключені до критичної інфраструктури.

Наразі працівники ДПЕК Київські регіональні електромережі вдвічі зменшили кількість споживачів, приєднаних до енергомереж критичної інфраструктури та яких не вимикали від енергопостачання минулого року. Цієї зими їх буде 10,5% усіх споживачів регіону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


лідія

23 жовтня 2023, 08:36

Щось я не зрозуміла - було 10,5% приєднаних до об'єктів критичної інфраструктури, і після зменшення вдвічі все одн залишилось 10,5 %???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися