У Київській області тисячі людей надовго залишаться без світла: адреса

У Переяславі на території Київської області 24 жовтня заплановано масштабні відключення електроенергії

У Переяславі на території Київської області 24 жовтня заплановано масштабні відключення електроенергії – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Переяславської громади.

Відомо, що з 9:00 до 19:00 без світла можуть залишитися жителі наступних вулиць Переяслава: 1 Петропавлівський, Василя Ляскоронського, Віктора Авраменка, Володимира Короленка, Гагаріна, Гаяринська, Гаяринська , Героїв Чорнобиля , Глінки , Гоголя, Городищенська , , Золотоніське Шосе, Зустрічна, Квітки-Основ'яненка, Козача, Корнійчука, Короленка, Пейзаж, Крайня, Кутузова, Лермонтова пров. Лермонтова, Лесика, Магістрально, Миколи Гоголя, Міцкевича Адама, Міщанська, Музейно, Музейний пров. Ніколенко Анатолія, Панаса Мирного, Пасічно, Петра Сагайдачного, Петропавлівська, Підварська, Підварська, Поліська, Потапенко Ярослава, Розіна Степана, Ромашкова, Суворова, Східна, Тетері Павла, Тичини, Толстого пров., Толстого , Чайковського, Черняхів.

Нагадаємо, що на території Київської області під час масштабних відключень світла взимку близько 10,5% споживачів не потраплять під обмеження, оскільки їхні будинки підключені до критичної інфраструктури. Про це повідомили в енергетичній компанії ДПЕК у коментарі журналістам видання Forbes.

За словами енергетиків, восени 2022 року через масований обстріл енергоінфраструктури споживачам вимикали світло за графіками. Окремих клієнтів не вимикали, вони підключені до критичної інфраструктури.

Наразі працівники ДПЕК Київські регіональні електромережі вдвічі зменшили кількість споживачів, приєднаних до енергомереж критичної інфраструктури та яких не вимикали від енергопостачання минулого року. Цієї зими їх буде 10,5% усіх споживачів регіону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися