Синоптики повідомили прогноз погоди на вихідні у Києві

Цими днями похолодає до 1-3° морозу

Завтра, 28 грудня, у столиці очікується невеликий мокрий сніг. Про це попередили в Українському гідрометцентрі.

Загалом у п’ятницю хмарно, температура вночі і вдень 0-2° тепла. Вітер північно-східний, 7 – 12 м / с.– Місцями невеликий сніг синоптики також прогнозують у Києві 29 грудня, а 30 грудня – опадів не передбачається. Цими днями похолодає до 1-3° морозу. На дорогах можлива ожеледиця, – йдеться у повідомленні.

У КК "Київавтодор", у готовності 418 одиниць снігоприбиральної техніки. Завчасно, ще до початку опадів, техніка КП ШЕУ виїде на вихідні позиції у місті, щоб оперативно розпочати оброблення вулиць протиожеледними засобами і прибирання снігу.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві вандали зрізають ялинки. Зафіксовані перші випадки передноворічного варварства. У Солом’янському, Подільському та Дніпровському районах вандали зрізали маленькі ялинки та сосни. Про це повідомляє КО "Київзеленбуд".

Повідомляється, що на сьогодні це поодинокі випадки. У "Київзеленбуд" сподіваються, що подібні злочини більше не повторяться, а хвойні красуні будуть і надалі рости цілими і неушкодженими у київських парках і скверах, на бульварах та вулицях.

Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися