У Києві почалися зливні дощі: у КМДА зробили важливу заяву

Українську столиці 25 жовтня накрив сильний дощ - у Київській міській державній адміністрації нагадали про правила для водіїв у таку погоду

Українську столицю 25 жовтня накрив сильний дощ – у Київській міській державній адміністрації нагадали про правила для водіїв у таку погоду. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КМДА на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, транспортний засіб – це джерело небезпеки, тому водії повинні утримувати його у справному стані та не сідати за кермо у стані зміненої свідомості (через ліки, алкоголь чи заборонені речовини).

Крім того, водіям важливо дотримуватись швидкісного режиму та бути особливо обачними, наближаючись до пішохідного переходу, адже є ймовірність не побачити пішохода через сліпі зони або погану видимість.

Спочатку необхідно переконатися у безпеці маневру, а потім перетинати перехід.

Пішохід, наближаючись до пішохідного переходу, повинен переконатися, чи поблизу авто немає. Навіть при перетині вулиці регульованим переходом перед початком руху потрібно подивитися вліво та вправо.

Перед початком руху необхідно зняти навушники, а в умовах недостатньої видимості скористатися світлорефлективними елементами. Велосипедист повинен перед переходом поспішати та перейти дорогу як пішохід.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися