У Київській області надовго закриють рух транспорту: маршрут

У Фастові на території Київської області 25 жовтня перекриють рух транспорту на залізничному переїзді

У Фастові на території Київської області 25 жовтня перекриють рух транспорту залізничним переїздом. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, з 08:30 до 17:00 проводитимуться планові ремонтні роботи в межах залізничного переїзду 2 км на вулиці Захисників України (біля ліцею №4).

У зв'язку з цим рух автотранспорту через переїзд буде перекрито. Об'їзд здійснюватиметься вулицею Гетьманською та Гайдамаками з виїздом на вулицю Незалежності.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально змінили рух транспорту на двох жвавих артеріях — йдеться про інформаційне табло на вулиці Богатирській та Голосіївській площі. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Центру організації дорожнього руху.

За словами транспортників, тбло інформують про зміни в організації дорожнього руху і тривалості комендантської години.

На них закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги та наголошують на необхідності дотримання швидкісного режиму та правил дорожнього руху. Деякі табло інформують про пробки, викликані дорожньо-транспортними пригодами, через які утворилися ускладнення руху у певному напрямку та погодні умови наступного дня.

У столиці розміщено 29 повнокольорових дорожніх табло змінної інформації КП "Центр організації дорожнього руху".

Читайте также