У Київській області надовго перекриють рух транспорту: графік

У Тарасівці на території Київської області 26 жовтня надовго перекриють рух транспорту на залізничному переїзді

У Тарасівці на території Київської області 26 жовтня надовго перекриють рух транспорту на залізничному переїзді – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Боярської міської територіальної громади.

За словами чиновників, з 09.00 до 18.00 переїзд у селищі Тарасівка на вулиці Шевченка буде закрито для проїзду автотранспорту у зв'язку з проведенням невідкладних ремонтних робіт.

На час виконання дорожньо-ремонтних робіт автотранспорт пропускатиметься через залізничний переїзд, розташований у м. Боярка на вул. М. Грушевського через вул. Молодіжна, вул. Білогородська та вул. Тарасівська.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально змінили рух транспорту на двох жвавих артеріях — йдеться про інформаційне табло на вулиці Богатирській та Голосіївській площі. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Центру організації дорожнього руху.

За словами транспортників, тбло інформують про зміни в організації дорожнього руху і тривалості комендантської години.

На них закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги та наголошують на необхідності дотримання швидкісного режиму та правил дорожнього руху. Деякі табло інформують про пробки, викликані дорожньо-транспортними пригодами, через які утворилися ускладнення руху у певному напрямку та погодні умови наступного дня.

У столиці розміщено 29 повнокольорових дорожніх табло змінної інформації КП "Центр організації дорожнього руху".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися