У Києві буде можливо отримати інтернет навіть під час блекаутів

Найближчим часом мапа буде доступна жителям Києва

Телекомунікаційні компанії активно впроваджують технології, які можуть підтримувати зв'язок навіть протягом тривалого часу перерв у подачі електроенергії, забезпечуючи резервне живлення. Це дозволяє людям залишатися онлайн протягом трьох діб під час блекаутів.

Про це повідомляє Мінцифра. 

Інформацію про таких послуг постачальників можна знайти на інтерактивній карті для вашого будинку. Мінцифра і ЛУН.Місто розробити мапу і підписали меморандум про співпрацю. Триває робота над мапою провайдерів, які можуть забезпечити користувачів Інтернетом до 72 годин під час знеструмлення.

Як це працює

Українці можуть виконати перевірку, чи надає свій провайдер такий інтернет. Або вибрати наступного та подати заявку на підключення. Це можна залишити онлайн навіть під час тривалого знеструмлення. Також це не допоможе перевантажувати мобільні мережі. Чим більше людей буде підключено до Wi-Fi, тим більше залишиться стабільний мобільний зв’язок. Найближчим часом мапа буде доступна жителям Києва.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві розпочався сезон опалення, тому мешканцям тепер потрібно надавати інформацію щодо показників лічильників для теплопостачання.


Джерело: https://t.me/mintsyfra/4687


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися