У метро Києва кардинально змінили проїзд: що буде покращено (Фото)

В українській столиці кардинально змінили проїзд у київському метрополітені

В українській столиці кардинально змінили проїзд у київському метрополітені – йдеться про отримання всіх 60 вагонів, які передала Варшава. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, прибув останній поїзд із варшавського метрополітену. Загалом столична підземка безкоштовно отримала 60 виведених з експлуатації вагонів серії № 81 як технічну допомогу від польських колег. Транспортування всіх вагонів відбувалося поетапно і тривало сім місяців.

Фахівці метрополітену продовжують опрацьовувати кожен отриманий потяг для визначення технічного стану.

Зазначається, що 80% рухомого складу, що курсує лініями київського метро, виготовлено за радянських часів – він аналогічний вагонам, що експлуатуються у варшавському метрополітені.

У конструкції цих вагонів необхідне обладнання для проведення своєчасного та належного обслуговування рухомого складу столичного метро.

Для безпечного руху поїздів, швидкої та якісної поїздки, рухомий склад потребує своєчасних, якісних та ретельних ремонтів, у тому числі поточних та капітальних.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Лідія

27 жовтня 2023, 10:20

В чому покращення? Для Польщі це можливість утилізації старого рухомого складу. А ми знову збираємо старі вагони, виведені з експлуатації.

Інокентій

27 жовтня 2023, 10:10

Радянське замінити радянським, це геніально, ще й на потяги, які виготовляла росія. Варшава давно замінила потяги на нові сучасні ніякого "експлуатуються у варшавському метрополітені" вони вже довго стояли і чекали моменту хто їх забере, щоб не платити гроші за утилізацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися