У Києві хочуть капітально відремонтувати один із головних мостів: деталі

В українській столиці хочуть капітально відремонтувати міст Патона та магістральний трубопровід, що проходить над ним

В українській столиці хочуть капітально відремонтувати міст Патона та магістральний трубопровід, що проходить над ним. Про це стало відомо з відповідної петиції, зареєстрованої місцевими жителями на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами авторів, після обстеження технічного стану мосту фахівці встановили, що він знаходиться в аварійному стані і потребує негайного капітального ремонту. Водночас, під мостом знаходиться магістральний трубопровід, який дає гаряче водопостачання мешканцям кількох житлових масивів на лівому березі міста. Останнім часом на ньому сталося кілька комунальних аварій.

Зазначається, що Київській міській раді на найближчих засіданнях слід обов'язково винести на голосування включення до Програми соціально-економічного розвитку міста на 2024-2026 роки питання капітального ремонту мосту Патона.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально змінили рух транспорту на двох жвавих артеріях — йдеться про інформаційне табло на вулиці Богатирській та Голосіївській площі. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Центру організації дорожнього руху.

За словами транспортників, тбло інформують про зміни в організації дорожнього руху і тривалості комендантської години. На них закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги та наголошують на необхідності дотримання швидкісного режиму та правил дорожнього руху. Деякі табло інформують про пробки, викликані дорожньо-транспортними пригодами, через які утворилися ускладнення руху у певному напрямку та погодні умови наступного дня. У столиці розміщено 29 повнокольорових дорожніх табло змінної інформації КП "Центр організації дорожнього руху".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися