У КМДА прокоментували "злив" даних з закритої бази даних "Безпечне місто"

Повідомляється про необхідні внутрішні безпекові заходи

Комунальне підприємство "Інформатика" разом з правоохоронними органами провело розслідування щодо можливої незаконної передачі інформації із системи відеоспостереження третім особам. З початку березня 2023 року тимчасово призупинено здійснення повноважень виконання обов’язків директора підприємства.

Про це повідомили в КМДА. 

Також повідомляється, що додатково прийняті внутрішні заходи із забезпечення безпеки. Система відеоспостереження працює у штатному режимі, втручань не було.

Скандал зі "зливом" даних

Згідно з даними слідства, жінка, яка виконувала обов’язки генерального директора Комунального підприємства, неодноразово поширювала конфіденційну інформацію з "Комплексної системи відеоспостереження міста Києва" щодо маршрутів руху транспортних засобів у місті Києві. На вимогу свого знайомого посадовця передавала через месенджер дані про маршрути та місця реєстрації певних транспортних засобів у місті Києві.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

30 жовтня 2023, 18:49

А может нам в принципе не нужна такая система? Мало того, что это потенциальная дыра в безопасности , так это еще и инструмент , который может использоватьсмя властями для слежки за гражданами. Что-то не помню, что создание такой системы выносилось на всеобщее голосование. Я лично "большого брата" не заказывал и властям не доверяю от слова "совсем".

ККК

30 жовтня 2023, 16:46

Жидовская морда и пидорас кличко уже ни чем не гнушается... Хотя о чем я?! Жидяра мать родную за 5 сребреников продаст!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися