У Київській області надаватимуть безкоштовну допомогу: де отримати

У Макарівській громаді на території Київської області надаватимуть безкоштовну допомогу

У Макарівській громаді на території Київської області надаватимуться безкоштовна допомога — мешканці зможуть пройти медичний огляд, який проведе мобільна бригада. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Макарівської селищної ради.

За словами чиновників, мешканці громади можуть отримати консультацію, а за потреби направлення лікарям загальної практики сімейної медицини. При необхідності пацієнтам також надаватимуться препарати для лікування відповідно до показань після огляду.

Лікарі чекатимуть на пацієнтів з 10:00 до 14:00 за таким графіком: 1 листопада ФАП с. Королівка; 2 листопада ФП с. Завалівка; 3 листопада ФАП с. Людвинівка; 6 листопада ФАП с. Небілиця; 7 листопада ФАП с. Ситняки; 8 листопада ФП с. Березівка; 9 листопада ФАП с. Колонщина; 10 листопада ФАП с. Таврія; 13 листопада ФАП с. Великий Карашин; 14 листопада ФАП с. Троянд; 15 листопада ФАП с. Юров; 16 листопада ФАП с. Гавронщина; 17 листопада ФАП с. Пашківка; 20 листопада ФАП с. Наливайківка; 21 листопада ФАП с. Маковище; 22 листопада ФАП с. Нижиловичі; 23 листопада ФАП с. Фасова; 24 листопада старостат с. Мар'янівка; 27 листопада ФП с. Ферма; 28 листопада ФАП с. Комарівка; 29 листопада ФАП с. Липівка; 30 листопада ФАП с. Ситняки.

Нагадаємо, що на території Київської області під час масштабних відключень світла взимку близько 10,5% споживачів не потраплять під обмеження, оскільки їхні будинки підключені до критичної інфраструктури. Про це повідомили в енергетичній компанії ДПЕК у коментарі журналістам видання Forbes. За словами енергетиків, восени 2022 року через масований обстріл енергоінфраструктури споживачам вимикали світло за графіками. Окремих клієнтів не вимикали, вони підключені до критичної інфраструктури. Наразі працівники ДПЕК Київські регіональні електромережі вдвічі зменшили кількість споживачів, приєднаних до енергомереж критичної інфраструктури та яких не вимикали від енергопостачання минулого року. Цієї зими їх буде 10,5% усіх споживачів регіону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися