У Києві провели унікальну операцію з пересадки органів (Фото)

У Київському центрі нефрології провели унікальну операцію з трансплантації органів. Лікарі вперше пересадили нирку посмертно для 40-річного чоловіка, нирки якого перестали функціонувати ще у 2016 році. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Повідомляється, що операцію провели лікарі Київського центру нефрології та діалізу, а новий орган отримав 40-річний киянин, який знаходився на гемодіаліз останні 5 років. За словами Подорожника, два місяці тому пацієнт записався на "очікування" нового органу. Донором нирки для нього став 57-річний чоловік, якого госпіталізували в Київську обласну лікарню з діагнозом гострого геморагічного інсульту.

На жаль, його не видалити врятувати, а консиліум лікарів діагностував у пацієнта відмирання мозку. Дружина померлого дала згоду на донорство органу. Операція відбулася увечері 6 травня і тривала три години. Донорська нирка запрацювала відразу ж на операційному столі.

Поворозник зазначив, що після такої складної операції нелегко давати будь-які прогнози, оскільки пацієнта чекає довгий процес відновлення, проте вже сьогодні можна говорити про те, що його стан стабільний.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що чоловік нападав на жінок і грабував їх в Києві.

Читайте також про подорожчання проїзду в маршрутках Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


DR WAYNE CURL

3 липня 2023, 15:46

Доктор Уэйн Кёрлд талархал илэрхийлэхийн тулд энэ хэрэгслийг ашиглахыг хүсч буй бүх хүмүүст мэндчилье [email protected] Энэтхэгийн Венката мэргэжлийн эмнэлгээс Эмнэлэг эхний хагаст төлсөн 805,000 доллараар миний бөөрийг худалдаж авсан Тэд эмнэлгийн мэргэжилтнүүдээ ирж сонгохоос өмнө 403,000 доллар төлсөн Намайг эх орноосоо Энэтхэгт ах дүү нартаа эмнэлэг төлж байсан Миний замын зардалд зориулж, тэд намайг зөв харж, эмчилсэн Би чамд миний биеийн бүх хэсгийг харуулах газар байгаасай гэж хүсч байна Хэрэв нэг бөөр нь миний системээс авсан бол би үүнийг хавсаргах байсан Шарх нь дуусч, хагалгааны дараа өвддөггүй Тэд миний үлдэгдэл 402,000 долларыг төлж, намайг эх орон руугаа буцаасан. Миний бөөр худалдаж авсан Венката мэргэжлийн эмнэлэгт үнэхээр талархаж байна Мөн намайг санхүүгийн бэрхшээлээс холдуулж, одоо би аз жаргалтай амьдарч байна 2 хүүхэдтэйгээ бид аз жаргалтай байна. Энд Венката нарийн мэргэжлийн эмнэлэг [email protected] хаягаар холбогдоно уу. P.O Box 27 NewDelhi India эсвэл Whatsapp: 19083082601

DR MAXWELL . M

17 травня 2021, 23:17

Ви хочете купити нирку, органи тіла або продати свою нирку або органи тіла? Ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий збій, і ви не знаєте, що робити, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму 500 000 доларів за вашу нирку. Мене звати доктор МАКСВЕЛЛ, я невролог у БІЛЬ-РОТІЙ ЛІКАРНІ. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємося купівлею та трансплантацією нирок живим відповідним донором. Ми знаходимося в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі, Японії. Будь ласка, повідомте нас, якщо ви зацікавлені у продажу або купівлі нирок або Орган, будь ласка, не соромтеся зв’язуватися з нами електронною поштою та за допомогою. Електронна адреса: [email protected] Який номер програми: 33751490980 З найкращими побажаннями ГОЛОВНИЙ МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР Д-Р МАКСВЕЛ

Николай

11 травня 2021, 11:56

Лучшее ,,,Космос , медицина и другие науки ,,, это лучшее чем создавать орудия Убийства !!! !!! !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися