У Києві чоловік сяде за ґрати через знущання над тещею

Він неодноразово погрожував літній жінці

У Києві суд оголосив покарання чоловіку за знущання над тещею. П'яний чоловік регулярно відвідував колишнє місце проживання, намагаючись зустрітися зі своєю донькою. Однак пенсіонерка, зважаючи на його стан, відмовляла йому на зустрічах з онукою. У відповідь він погрожував жінці та кидався до неї у бійку. 

Про це повідомляє столична поліція. 

У 2022 році місцева жителька кілька разів зверталася до поліції зі скаргами на випадки домашнього населення, вчинені її колишнім зятем. Жінка розповіла, що саме через пияцтво та агресивну поведінку її дочка розлучилась з чоловіком.

Порушник неодноразово навідувався в стані алкогольного сп'яніння та вимагав зустрічі із донькою. Заявниця, ураховуючи п'яний стан чоловіка, відмовляла йому у можливості побачитися з онукою. У відповідь на це агресор реагував дуже агресивно: він лаявся, погрожував літній жінці та вступав з нею у фізичну конфронтацію.

Правоохоронці притягували 40-річного фігуранта до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства, однак, чоловік і далі продовжував знущання. Після чергового звернення потерпілої, правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Вироком суду зловмисника визнано винним у вчиненні злочину та призначено покарання у вигляді одного року обмеження волі. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві чоловіку повідомили про підозру за домашнє насильство відносно рідного брата. 41-річний місцевий житель систематично вчиняв психологічне насильство.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися