У Києві до невпізнанності змінюють станцію метро "Лук'янівська" (Фото)

У Шевченківському районі української столиці до невпізнання змінюють околиці станції київського метрополітену "Лук'янівська"

У Шевченківському районі української столиці до невпізнання змінюють околиці станції київського метрополітену "Лук'янівська". Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого місцевим комунальним виданням Вечірній Київ.

Повідомляється, що демонтаж проводився вздовж вулиці Юрія Іллєнка на непарному боці. Було демонтовано всі МАФи – кафе, магазини з дрібними товарами та квітами.

Понад десяток кіосків, які розташовувалися на газоні, одразу й вивезли та прибрали сміття. Сьогодні зранку тут пораються зеленбудівці. Вони підсипають свіжий ґрунт, висівають траву.

Біля самої станції метро демонтували два великі кіоски. Сьогодні бригада працює над прибиранням електроживлення та демонтажом ще двох великих торгових будок.

Нагадаємо, що в українській столиці масово зупиняли рух ескалаторів у київському метрополітені - за тиждень їх ставили на стоп 106 разів, щоб уникнути травмування пасажирів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, крім уникнення травмування людей, ескалатори зупиняли, щоб у механізм не потрапили сторонні предмети.

Підприємство закликає пасажирів бути обачними та обережними при користуванні ескалаторами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися