У Київській області кардинально покращили інтернет та зв'язок: що змінять

У Гостомельській громаді на території Київської області кардинально покращиться зв'язок та інтернет-з'єднання

У Гостомельській громаді на території Київської області кардинально покращиться зв'язок та інтернет-з'єднання — благодійники передали комплекс Starlink. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської селищної військової адміністрації.

За словами чиновників, Гостомель отримав благодійну допомогу у вигляді однієї одиниці засобу безперебійного зв'язку.

Starlink буде встановлено у Пункті Незламності селища Мощун для забезпечення мешканців у разі виникнення критичних ситуацій.

Нагадаємо, що на території Київської області під час масштабних відключень світла взимку близько 10,5% споживачів не потраплять під обмеження, оскільки їхні будинки підключені до критичної інфраструктури. Про це повідомили в енергетичній компанії ДТЕК у коментарі журналістам видання Forbes.

За словами енергетиків, восени 2022 року через масований обстріл енергоінфраструктури споживачам вимикали світло за графіками. Окремих клієнтів не вимикали, вони підключені до критичної інфраструктури.

Наразі працівники ДТЕК Київські регіональні електромережі вдвічі зменшили кількість споживачів, приєднаних до енергомереж критичної інфраструктури та яких не вимикали від енергопостачання минулого року. Цієї зими їх буде 10,5% усіх споживачів регіону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися