Родини киян, діти яких постраждали від пожежі у таборі, отримають гроші: скільки виплатять

Ввечері 25 вересня у відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині сталася пожежа

Сім'ї киян, у яких діти втратили особисті речі через пожежу у відпочинковому комплексі "Сонячні Карпати" у вересні цього року, отримують фінансову допомогу. Це рішення підтримали 72 депутати.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

У результаті пожежі, яка сталася у вересні цього року у відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині, вогонь знищив усі особисті речі дітей, які прибули на відпочинок. У той період в оздоровчій поїздці перебували 148 дітей з Києва.

Жодна дитина фізично не постраждала, проте згоріли всі їхні речі, зокрема одяг, взуття, електронні технічні засоби комунікації, документи",— каже депутатка Київської міської ради Олеся Зубрицька

Депутатський корпус ухвалив рішення 9 листопада підтримати дітей і надати їм одноразову адресну матеріальну допомогу в розмірі 10 000 гривень. Більшість дітей, які отримали путівки, належать до сімей, які мають пільговий статус.

Що відомо про пожежу

Ввечері 25 вересня у відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині, де відпочивали діти з Києва, виникла пожежа. У санаторії перебувало 148 відпочивальників зі столиці. Усіх дітей, вихователів і персонал евакуювали з будівлі. На щастя, нікого не постраждав.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа в столярному цеху. За даними відомства, пожежа сталася в столярному цеху, розташованому на проспекті Степана Бандери, 11. Загасити вогонь на площі 60 квадратних метрів рятувальникам вдалося лише за дві години.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися