На Київщині лунали вибухи: Росія атакувала регіон з повітря

На території Київської області в ніч проти 10 листопада лунали вибухи — російські окупанти атакували регіон з повітря

На території Київської області в ніч проти 10 листопада лунали вибухи — російські окупанти атакували регіон з повітря. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, під час повітряної тривоги працювали сили протиповітряної оборони. Було зафіксовано ворожих безпілотників. Про можливі прильоти офіційної інформації поки що немає.

Нагадаємо, що міський голова Борисполя на території Київської області Володимир Борисенко мобілізувався до лав Збройних Сил України, стало відомо, хто виконуватиме його обов'язки. Про це стало відомо із офіційного повідомлення Виконавчого комітету Бориспільської міської ради.

За словами чиновників, тепер обов'язки мера зі скликання сесії ради, ведення її засідання, підписання його рішень виконує секретар ради Владислав Байчас. У частині діяльності виконавчих органів ради обов'язки здійснює заступник голови Віталій Горкун.

Закон України "Про місцеве самоврядування" визначає такі поняття, як постійна неможливість здійснення повноважень міського голови (наприклад, дострокового припинення повноважень, смерті) та тимчасової неможливості здійснення своїх повноважень (наприклад, відпустка, тимчасова непрацездатність, мобілізація, відрядження).

Джерело: https://t.me/kyivoda/12489


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися