Стали відомі наслідки ракетної атаки російських окупантів на Київ

Що розповіли у військовій адміністрації столиці

Київ атакували балістичними ракетами. Про це розповіли у Київській міській військової адміністрації та у Київській обласній військової адміністрації, передають "Коментарі".

"Після тривалої паузи в 52 дні, ворог поновив ракетні атаки по Києву! Після нічного нападу дронів, сьогодні зранку рашисти намагалися завдати по Києву ракетного удару! Приблизно о 8:00 в бік міста була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними типу "Іскандер", — повідомили у Київській міській військової адміністрації.

За даними відомства, до Києва ракета не долетіла, сили Протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці. За попередньою інформацією, руйнувань та постраждалих немає. Оперативні дані уточнюються.

Цієї ночі російські окупанти атакували Київську область спочатку ударними безпілотниками, а потім балістичними ракетами. В регіоні активно працювали сили Протиповітряної оборони.

"Влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Водночас, в одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами. За оперативною інформацією, вибуховою хвилею пошкоджено п’ять приватних житлових будинки. Зокрема, покрівлі, вибиті вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень та одного з приватних підприємств. Загиблі та постраждалі відсутні", — повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Посадовець запевнив, що мешканцям, чиє майно пошкоджено, буде надана вся необхідна допомога. Оперативні служби продовжують збирати інформацію щодо наслідків атаки російських окупантів.

Читайте также