На трасі Бориспіль-Маріуполь будують новий міст: деталі (Фото)

На трасі державного значення сполученням Бориспіль-Маріуполь йдуть роботи з будівництва нового мосту через річку Сула

На трасі державного значення сполученням Бориспіль-Маріуполь йдуть роботи з будівництва нового мосту через річку Сула. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Відомо, що дорожники завершили влаштування гусасфальту на мосту. На металевій прогінній будові уклали два шари литого покриття по 4 см кожен.

Така суміш спеціально розроблена для влаштування на металевому полотні. Звичайний асфальтобетон при укладанні на металеву поверхню не буде "працювати". Достоїнствами матеріалу є зносостійкість, водонепроникність, морозостійкість та висока щільність.

Відновлення руху цим мостом важливе для забезпечення логістичного зв'язку між півночі, центром і півднем України. Це найкоротший маршрут, але міст поки що закритий для всіх видів транспорту. Наші підрядники працюють швидко, щоб відкрити його якнайшвидше.

Паралельно також встановлюють бар'єрну огорожу, монтують опори освітлення, влаштовують основи дорожнього одягу на підходах до мосту, завершують монтаж очисної споруди, зміцнюють конус бутовим каменем.

Міст забезпечує логістичну зв'язок між Київською, Черкаською, Полтавською, Кіровоградською та Дніпропетровською областями.

Читайте также