У Києві серйозно змінили проїзд транспорту: графік та маршрут

В українській столиці серйозно змінили проїзд громадського транспорту – йдеться про автобусний маршрут під номером 78

В українській столиці серйозно змінили проїзд громадського транспорту — йдеться про автобусний маршрут під номером 78. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс" на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, через проведення дорожніх робіт та зміну маршруту сталися на вулиці Вінницькій.

В даний час рух автобусів організовано вулицею Ернста.

Нагадаємо, що в Ірпені на території Київської області кардинально змінять проїзд громадського транспорту — йдеться про запуск автобусного маршруту до ліцеїв із мікрорайону "Синергія". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Ірпеня Олександром Маркушиним.

За його словами, мешканці мікрорайону "Синергія" почали скаржитися на відсутність автобусного сполучення між їх ЖК та Ліцеями №2 та №1 на вулиці Матвія Донцова. Він зазначив, що дітям щодня доводилося ходити майже 2 квартали пішки від останньої зупинки автобуса до своїх навчальних закладів. Особливо гострим це питання стало через холодний і темний зимовий період попереду.

Вже з цього понеділка, 20 листопада, додатковий автобус перевізника ТОВ "Ірпінське АТП 13250" вирушатиме від зупинки "Фора" о 07:30, 10:25 та 11:45.

Маршрут проходитиме через вулиці Ново-Оскольська та Садова до Ліцей №2 та Ліцей №1. Виїзди автобуса від Ліцею №1 у зворотному напрямку будуть о 13:00, 15:40 та 16:30. Вартість проїзду для школярів становитиме 5 грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися